Care of Sport Båstad

Skåne län

Information

Care of Sport Båstad hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Care of Sport Båstad finns. I Båstad så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Care of Sport Båstad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Care of Sport Båstad har haft sedan 2007-05-31. Care of Sport Båstad har funnits sedan och 2007-05-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Care of Sport Båstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-71847.

Båstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Care of Sport Båstad har idag 610318-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Care of Sport Båstad

Erbjuda och utveckla aktiviteter och arrangement på Bjärehalvön med en hög upplevelse faktor och med stor omtanke, som stimulerar och inspirerar barn, ungdomar och vuxna till att investera sin fritid i idrotten och därmed skapa möjligheter för en hälsosammare livsstil.

I Care of Sport Båstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarström, Lars Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .