T.H TRADING

Skåne län

Information

610909-XXXX är organisationsnummer för verksamheten T.H TRADING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T.H TRADING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som T.H TRADING finns i.

T.H TRADING har varit registrerat sedan 1989-09-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för T.H TRADING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

T.H TRADING är och det finns flera verksamheter i Båstad som också är .

Firmatecknare för T.H TRADING är följande:

Vill ni komma i kontakt med T.H TRADING så kan ni göra det på telefon genom 0431-369802 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, försäljning och uthyrning av träningsredskap, utrustning för solarier och motionsanläggningar samt handel med produkter inom sportbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med T.H TRADING och det är Henningsson, Bo Tommy som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,