Syateljé Susann Englund

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Båstad och Syateljé Susann Englund är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Syateljé Susann Englund är ett av dem. Statusen för Syateljé Susann Englund är att Bolaget är aktivt.

Syateljé Susann Englund är ett Enskild firma och skapades 1998-10-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där företaget finns i jobbar för att företag som Syateljé Susann Englund ska trivas.

Syateljé Susann Englund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Båstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Ändrings- och lagningssömnad, design och produktion av kläder, försäljning av tyger, garner och sybehör samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Syateljé Susann Englund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Syateljé Susann Englund och det finns flera företag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Syateljé Susann Englund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-75669.

.

De som är på något sätt har med Syateljé Susann Englund är Englund, Britt Susanne Christina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Syateljé Susann Englund har 650520-XXXX som sitt organisationsnummer.