Handelshuset på Bjäre

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Enskild firma som heter Handelshuset på Bjäre. Det finns flera bolag som liknar Handelshuset på Bjäre i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Handelshuset på Bjäre är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-05-28 så har Handelshuset på Bjäre varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Handelshuset på Bjäre och det finns fler bolag som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Handelshuset på Bjäre så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Handelshuset på Bjäre så kan ni göra det på 0431-361006.

Försäljning av möbler och artiklar för fritidsverksamhet såsom strandsaker, frisbees, bollar, beachrack, studsmattor, krocket, camping och friluftsartiklar, husgeråd samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Viebke, Christoffer som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Handelshuset på Bjäre har 650604-XXXX som sitt organisationsnummer.