M. Falk Kiosk & Konditori

Skåne län

Information

M. Falk Kiosk & Konditori är ett av många verksamheter som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som M. Falk Kiosk & Konditori finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

M. Falk Kiosk & Konditori är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

M. Falk Kiosk & Konditori som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-05-29. Men sedan 1998-01-01 så har M. Falk Kiosk & Konditori varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M. Falk Kiosk & Konditori så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-364474.

Båstad arbetar för att verksamheter som M. Falk Kiosk & Konditori ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för M. Falk Kiosk & Konditori. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Försäljning av bröd och bakverk, glass, konfektyr, livsmedel, tobak, tidningar samt kaffeservering med smörgåsar och bakverk.

Firmatecknare för M. Falk Kiosk & Konditori är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M. Falk Kiosk & Konditori och det är följande personer, Falk, Marita Elisabeth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för M. Falk Kiosk & Konditori är 651022-XXXX.