Ljudfirman Fredrik Alhbin

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Båstad och Ljudfirman Fredrik Alhbin är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ljudfirman Fredrik Alhbin är ett av dem. Statusen för Ljudfirman Fredrik Alhbin är att Bolaget är aktivt.

Ljudfirman Fredrik Alhbin är ett Enskild firma och skapades 1997-04-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Båstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ljudfirman Fredrik Alhbin ska trivas.

Ljudfirman Fredrik Alhbin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Båstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ljudtekniker, försäljning, service och installation samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljudfirman Fredrik Alhbin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Ljudfirman Fredrik Alhbin och det finns flera verksamheter som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Ljudfirman Fredrik Alhbin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-451766.

.

De som är på något sätt har med Ljudfirman Fredrik Alhbin är Alhbin, Fredrik Per Lennart som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ljudfirman Fredrik Alhbin har 670102-XXXX som sitt organisationsnummer.