Känslan Massage och Fotvård i Båstad

Skåne län

Information

670216-XXXX är organisationsnummer för företaget Känslan Massage och Fotvård i Båstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Känslan Massage och Fotvård i Båstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som Känslan Massage och Fotvård i Båstad finns i.

Känslan Massage och Fotvård i Båstad har varit registrerat sedan 2006-12-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Känslan Massage och Fotvård i Båstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-17.

Känslan Massage och Fotvård i Båstad är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för Känslan Massage och Fotvård i Båstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Känslan Massage och Fotvård i Båstad så kan ni göra det på telefon genom 0431-365378 eller genom brev på följande adress:

Massage, medicinsk fotvård, friskvård, avslappning.

Det finns olika personer som har en koppling med Känslan Massage och Fotvård i Båstad och det är Persson, Anna Charlott som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,