Kinesiska Hälsokliniken i Båstad

Skåne län

Information

Kinesiska Hälsokliniken i Båstad är ett bolag som finns i Båstad. I Kinesiska Hälsokliniken i Båstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zheng, Wennu som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kinesiska Hälsokliniken i Båstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kinesiska Hälsokliniken i Båstad på telefon 0430-23114.

Bolaget ska bedriva, akupunktur, massagebehandlingar, hålla kurser i österländsk gymnastik, sälja örtmediciner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kinesiska Hälsokliniken i Båstad av bolagstypen Enskild firma.

Kinesiska Hälsokliniken i Båstad är ett av många bolag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kinesiska Hälsokliniken i Båstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-25 och Kinesiska Hälsokliniken i Båstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kinesiska Hälsokliniken i Båstad så är det följande:

Kinesiska Hälsokliniken i Båstad har 670619-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.