Larsson's Horses-n-People

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Båstad och Larsson's Horses-n-People är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Larsson's Horses-n-People är ett av dem. Statusen för Larsson's Horses-n-People är att Bolaget är aktivt.

Larsson's Horses-n-People är ett Enskild firma och skapades 1998-06-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där företaget finns i jobbar för att företag som Larsson's Horses-n-People ska trivas.

Larsson's Horses-n-People är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11. I Båstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Inköp och försäljning av ridsportartiklar, främst för western-ridning. Utrustning såsom sadlar, träns samt sånt som hör sporten till. Även egen kollektion ut tävlingskläder och därav inköp av tyg och symateriel. Försäljning av foder åt häst. Tillverkar och köper in presentartiklar och prydnadssaker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Larsson's Horses-n-People är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är Larsson's Horses-n-People och det finns flera företag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Larsson's Horses-n-People så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-23160.

.

De som är på något sätt har med Larsson's Horses-n-People är Petersson, Åse Sofi som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Larsson's Horses-n-People har 710505-XXXX som sitt organisationsnummer.