Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9

Skåne län

Information

716406-3328 är organisationsnummer för verksamheten Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Båstad som är den kommunen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9 finns i.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9 har varit registrerat sedan 1988-09-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9 är och det finns flera verksamheter i Båstad som också är .

Firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9 är följande:
Firman tecknas, av styrelsen i sin helhet eller av, Karin Borglund, Ewa Svensson och Anette Göransson, två i förening.

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9 så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Riksbyggens Bostadsrättsförening Båstadshus nr 9 och det är Borglund, Karin Ingegerd som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Annette som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Kerstin Magdalena som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Lars Gunnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Pettersson, Eva Christina Martha som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Fredrick Per Martin som är född 1971 och har titeln Suppleant