Öllevind Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Öllevind Ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Båstad. I Öllevind Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Åke som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Hans som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Silwer, Lars som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Werne, Finn som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiik, Per som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Östnäs, Anna som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotGunnarsson, Sven-Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Isaksson, Hans Christer som är född 1956 och har titeln Suppleant, Paulsson, Jonas som är född 1964 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Öllevind Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Öllevind Ekonomisk förening på telefon 0431-361148.

Att främja sina medlemmars miljöintresse och hushållning genom att tillhandahålla egen vindkraftsproducerad el. Föreningen skall bygga upp ett kapital som säkrar drift, underhåll och demontering av föreningens vindkraftverk.

Idag är Öllevind Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Öllevind Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Öllevind Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Öllevind Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öllevind Ekonomisk förening så är det följande:
; Firman tecknas av Silwer, Lars och Werne, Finn var för sig ;

Öllevind Ekonomisk förening har 716436-7711 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.