Malens Andelsvattenförening u.p.a.

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Båstad och Malens Andelsvattenförening u.p.a. är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Malens Andelsvattenförening u.p.a. är ett av dem. Statusen för Malens Andelsvattenförening u.p.a. är att Bolaget är aktivt.

Malens Andelsvattenförening u.p.a. är ett Ekonomisk förening och skapades 1929-12-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Båstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Malens Andelsvattenförening u.p.a. ska trivas.

I Båstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar tillhandahålla vatten, från föreningens källor genom utlagda rörledningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malens Andelsvattenförening u.p.a. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Malens Andelsvattenförening u.p.a. och det finns flera verksamheter som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Malens Andelsvattenförening u.p.a. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-76980.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holgersson, Per Göran -Wendt, Bo Lennart.

De som är på något sätt har med Malens Andelsvattenförening u.p.a. är Ebbesson, Erik Rune Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Holgersson, Per Göran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Egon som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Karl Axel Graff som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Wendt, Bo Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Engqvist, Erik Inge som är född 1936 och har titeln SuppleantKarlsson, Karl Oskar Alfred som är född 1935 och har titeln Suppleant, .

Malens Andelsvattenförening u.p.a. har 739400-0868 som sitt organisationsnummer.