Bostadsrättsföreningen Skånegården

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att åt sina medlemmar upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Skånegården vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Båstad så är Bostadsrättsföreningen Skånegården ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1969-06-19 så skapades Bostadsrättsföreningen Skånegården och företaget är har F-skattsedel Bostadsrättsföreningen Skånegården har haft det sedan 1994-01-01.

Bostadsrättsföreningen Skånegården är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

739400-2120 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Skånegården och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Skånegården så går det att nå dem via telefon på 0431-70419 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Bengt Lennart i förening med en av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Skånegården är Andersson, Bengt Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Jan Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Cronholm, Stig Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallén, Mildred Maria Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenblad, Olle Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kähr, Ulf Jesper som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotLindén, Carl Christer Ambjörn som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundquist, Bengt Fabian som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lägnert, Ulla Katarina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotKallerhult, Sven Johan som är född 1962 och har titeln RevisorAppeltofft, Claes Peder Olof som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant.