Bjärehalvöns Vindförening ekonomisk förening

Skåne län

Information

Att främja medlemmarnas miljöintresse och hushållning genom att tillhandahålla egen vindkraftsproducerad el.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bjärehalvöns Vindförening ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Båstad så är Bjärehalvöns Vindförening ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1994-12-23 så skapades Bjärehalvöns Vindförening ekonomisk förening och bolaget är har F-skattsedel Bjärehalvöns Vindförening ekonomisk förening har haft det sedan 1996-01-01.

Bjärehalvöns Vindförening ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

769600-6076 är organisationsnummret för bolaget som finns i Båstad.

Just nu är Bjärehalvöns Vindförening ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bjärehalvöns Vindförening ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0431-452896 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bjärehalvöns Vindförening ekonomisk förening är Andersson, Lars Tommy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kjell Arne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Bert Evert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenblad, Jan Rikard som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsten, Harald Ingemar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Göran Alvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotSvenonius, Gunhild Kristina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt Ingvar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Skog, Bert Arne som är född 1940 och har titeln Suppleant.