Bertil och Sandy Handelsbolag

Skåne län

Information

916429-3764 är organisationsnummer för bolaget Bertil och Sandy Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bertil och Sandy Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Båstad som är den kommunen som Bertil och Sandy Handelsbolag finns i.

Bertil och Sandy Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-03-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bertil och Sandy Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bertil och Sandy Handelsbolag är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för Bertil och Sandy Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bertil och Sandy Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
DÖRJESKÄRSGATAN 25, 421 60, Västra Frölunda

Bedriva läkartjänster och golfkonsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bertil och Sandy Handelsbolag och det är Gustaf-Janson, Bertil som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Suckling, Edward Sandy som är född 1965 och har titeln Bolagsman,