Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag

Skåne län

Information

916431-7175 är organisationsnummer för företaget Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Båstad som är den kommunen som Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag finns i.

Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag har varit registrerat sedan 1979-07-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-75278 eller genom brev på följande adress:
Köpmansg. 47, 269 33, Båstad

Herr- och damfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Agardhsgatans Klippstuga Handelsbolag och det är Hall, Marion Ann-Charlott som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Kjellström-Hall, Monica Linnéa som är född 1951 och har titeln Bolagsman,