KLIPPT & SKURET Handelsbolag

Skåne län

Information

KLIPPT & SKURET Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där KLIPPT & SKURET Handelsbolag finns. I Båstad så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. KLIPPT & SKURET Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket KLIPPT & SKURET Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. KLIPPT & SKURET Handelsbolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KLIPPT & SKURET Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsv. 51, 260 91, Förslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-451533.

Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

KLIPPT & SKURET Handelsbolag har idag 916537-0868 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för KLIPPT & SKURET Handelsbolag

Tillverkning och försäljning av textil- och hemslöjdsartiklar

I KLIPPT & SKURET Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Leif Kennet som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Werner, Eva Gunilla som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .