HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE

Skåne län

Information

916545-3037 är organisationsnummer för företaget HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Båstad som är den kommunen som HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE finns i.

HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE har varit registrerat sedan 1984-07-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE så kan ni göra det på telefon genom 0431-71616 eller genom brev på följande adress:
Parkv. 6, 269 32, Båstad

Design, tillverkning och försäljning av kläder. Handel med sportartiklar. Utbildning i sport-idrott, fotomodell, mannekäng, fotografering och fiske. Renovering och försäljning av hus, kök och badrum. Försäljning av livsmedel och drycker.

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET CJ DESIGN LANOUVELLE och det är Ohlzon, Christina Elisabeth som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Ohlzon, Karl-Johan Simon som är född 1960 och har titeln Bolagsman,