Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Båstad och Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co är ett Handelsbolag och skapades 1972-06-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Båstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co ska trivas.

Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Båstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Jordbruksverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co och det finns flera verksamheter som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-366129.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co är Gunnarsson, Bo Gustaf som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Erik Bertil som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget B. Gunnarsson & Co har 939400-1789 som sitt organisationsnummer.