Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag

Skåne län

Information

Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag är ett bolag som finns i Båstad. I Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Harvig, Gerd Inger Viola som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Harvig, Lars Gustaf som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag på telefon 0431-450458.

Handel med vävgarner och vävtillbehör.

Idag är Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Himmelstorps Vävgarner Handelsbolag har 969623-2652 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.