CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag

Skåne län

Information

CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag är ett företag som finns i Båstad. I CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är CMTS - Capital Management and Transfer Services AB som är född och har titeln Komplementär, Björklin, Eva Elisabeth som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, Björklin, Bengt Ola som är född 1951 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag på telefon 08-56020592.

Konsultation avseende handel och samordning av entreprenader inom byggbranschen.

Idag är CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

CMTS-Construction Management and Trading Services Kommanditbolag har 969645-0221 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.