Suntrip Handelsbolag

Skåne län

Information

969676-5628 är organisationsnummer för bolaget Suntrip Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Suntrip Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Båstad som är den kommunen som Suntrip Handelsbolag finns i.

Suntrip Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-03-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Suntrip Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Suntrip Handelsbolag är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för Suntrip Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Suntrip Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Textil, kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Suntrip Handelsbolag och det är Bengtsson, Lars Bertil som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Olofson, Christofer Fredrik som är född 1966 och har titeln Bolagsman,