Sandins Läkarmottagning Handelsbolag

Skåne län

Information

Sandins Läkarmottagning Handelsbolag är en verksamhet som finns i Båstad. I Sandins Läkarmottagning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandin, Gunilla Birgitta som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Sandin, Tore Sonny som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sandins Läkarmottagning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sandins Läkarmottagning Handelsbolag på telefon 073-5117474.

Hälso och sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sandins Läkarmottagning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Sandins Läkarmottagning Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sandins Läkarmottagning Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och Sandins Läkarmottagning Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandins Läkarmottagning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Sandins Läkarmottagning Handelsbolag har 969686-5261 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.