PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag

Skåne län

Information

PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag är ett företag som finns i Båstad. I PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är EXAB Utvecklings Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Peab Sverige AB som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag på telefon 0431-89600.

Bolaget ska äga, exploatera och utveckla fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

PeWi Bostadsutveckling Handelsbolag har 969687-5492 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.