Bieagel Golf Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Båstad och Bieagel Golf Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bieagel Golf Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Bieagel Golf Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Bieagel Golf Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-02-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Båstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bieagel Golf Kommanditbolag ska trivas.

Bieagel Golf Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Båstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokning och förmedling av golfresor samt handel med golfprodukter och närliggande produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bieagel Golf Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är Bieagel Golf Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Bieagel Golf Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-364975.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Bieagel Golf Kommanditbolag är Förvaltnings Aktiebolaget Livbojen som är född och har titeln Komplementär, Svenby, Nils Otto Christian som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, Svenby, Nils Peter Bengt som är född 1938 och har titeln Kommanditdelägare, .

Bieagel Golf Kommanditbolag har 969716-6321 som sitt organisationsnummer.