Barret Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Båstad och Barret Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Barret Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Barret Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Barret Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-03-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Båstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Barret Handelsbolag ska trivas.

Barret Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03. I Båstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastigheter, fastighetsförvaltning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Barret Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är Barret Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Barret Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-311818.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Barret Handelsbolag är Benson James Peter Arthur som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Benson, Lizzie Ingela som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Stenberg, Magnus Ragnar Vilhelm som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Vinqvist, Helen Maria som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Barret Handelsbolag har 969717-7971 som sitt organisationsnummer.