Rudolfsfälts gård Handelsbolag

Skåne län

Information

Rudolfsfälts gård Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Rudolfsfälts gård Handelsbolag finns. I Båstad så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Rudolfsfälts gård Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Rudolfsfälts gård Handelsbolag har haft sedan 2006-10-05. Rudolfsfälts gård Handelsbolag har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rudolfsfälts gård Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ljungbyholmsv. 224, 260 91, Förslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Båstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Rudolfsfälts gård Handelsbolag har idag 969721-3289 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Rudolfsfälts gård Handelsbolag

Hästavelsverksamhet. Utbildning och försäljning av hästar samt försäljning av hästfoder och hästartiklar. Uthyrning av stallplatser. Uthyrning av gästhus med bed and breakfast.

I Rudolfsfälts gård Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grönberg, Adriana Maria som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Grönberg, Thomas Walter som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .