MKPJ Lokaler Handelsbolag

Skåne län

Information

969721-3560 är organisationsnummer för verksamheten MKPJ Lokaler Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MKPJ Lokaler Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Båstad som är den kommunen som MKPJ Lokaler Handelsbolag finns i.

MKPJ Lokaler Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-09-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för MKPJ Lokaler Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

MKPJ Lokaler Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Båstad som också är .

Firmatecknare för MKPJ Lokaler Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt

Vill ni komma i kontakt med MKPJ Lokaler Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6460531 eller genom brev på följande adress:
Ekorrv. 51, 269 39, Båstad

Byggnation och fastighetsförvaltning

Det finns olika personer som har en koppling med MKPJ Lokaler Handelsbolag och det är Johansson, Gösta Kennet som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Pålsson, Glenn Lennart Mikael som är född 1968 och har titeln Bolagsman,