Båstad Trade Centre Handelsbolag

Skåne län

Information

Båstad Trade Centre Handelsbolag är ett företag som finns i Båstad. I Båstad Trade Centre Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Harvig, Gerd Anna Sofia som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Ruigrok van der Werven, Remco C R som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Båstad Trade Centre Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Båstad Trade Centre Handelsbolag på telefon 070-6452669.

Konsultverkamhet inom nöje- och byggbranschen sant import och försäljning av produkter relaterade till hemmet samt inom det marina dvs t ex skifferplattor från Sydafrika, krukor, tallrikar, bestick, stolar, bord, sängar, bokhyllor från Indonesien samt fritidsbåtar från Polen, vattenleksaker man kan dra efter båten t ex ring, wakeboard, vattenskidor.

Idag är Båstad Trade Centre Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Båstad Trade Centre Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Båstad Trade Centre Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-19 och Båstad Trade Centre Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Båstad Trade Centre Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Båstad Trade Centre Handelsbolag har 969721-7405 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.