Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag

Skåne län

Information

Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag är ett av många företag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-04-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-363706.

Båstad arbetar för att företag som Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva uthyrning, montering, demontering av partytält, bord, stolar, glas och porslin samt catering- och serveringsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag och det är följande personer, Bernstein, Niklas Lennart som är född 1989 och har titeln Bolagsman, Järryd, Niklas Robert Gustaf som är född 1988 och har titeln Bolagsman, Stengard, Jesper Christian Eivind som är född 1988 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bäst På Fest i Torekov Handelsbolag är 969726-6840.