IDEVA Hemtjänster Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Båstad och IDEVA Hemtjänster Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och IDEVA Hemtjänster Handelsbolag är ett av dem. Statusen för IDEVA Hemtjänster Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

IDEVA Hemtjänster Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-06-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där företaget finns i jobbar för att företag som IDEVA Hemtjänster Handelsbolag ska trivas.

IDEVA Hemtjänster Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Båstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hushållsnära tjänster, företags- och byggstädning, trädgårdsskötsel och fastighetstillsyn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IDEVA Hemtjänster Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är IDEVA Hemtjänster Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med IDEVA Hemtjänster Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-456384.

Firman tecknas av Eva Christina de Verdier och Nils Anders Kruse de Verdier var för sig..

De som är på något sätt har med IDEVA Hemtjänster Handelsbolag är de Verdier, Eva Christina som är född 1954 och har titeln Bolagsman, de Verdier, Nils Anders Kruse som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

IDEVA Hemtjänster Handelsbolag har 969728-1534 som sitt organisationsnummer.