Pimpinellagården

Skåne län

Information

280226-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pimpinellagården. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pimpinellagården är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som Pimpinellagården finns i.

Pimpinellagården har varit registrerat sedan 1988-06-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pimpinellagården så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Pimpinellagården är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för Pimpinellagården är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pimpinellagården så kan ni göra det på telefon genom 0431-361561 eller genom brev på följande adress:

Odling av och handel med trädgårdsprodukter samt import- och exportverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Pimpinellagården och det är Kauffmann, Gerard Jean som är född 1928 och har titeln Innehavare av enskild firma,