ISAHC International Services of Administration of Health Care

Skåne län

Information

360711-XXXX är organisationsnummer för bolaget ISAHC International Services of Administration of Health Care. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ISAHC International Services of Administration of Health Care är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som ISAHC International Services of Administration of Health Care finns i.

ISAHC International Services of Administration of Health Care har varit registrerat sedan 2001-02-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för ISAHC International Services of Administration of Health Care så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

ISAHC International Services of Administration of Health Care är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för ISAHC International Services of Administration of Health Care är följande:

Vill ni komma i kontakt med ISAHC International Services of Administration of Health Care så kan ni göra det på telefon genom 040-6110880 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet: Nationella och internationella utbildningar och utvecklingsarbete inom hälso- och sjukvårdsområdet. Projekt inom det förebyggande medicinska området. Bokproduktion och vetenskaplig konsult åt bokförlag.

Det finns olika personer som har en koppling med ISAHC International Services of Administration of Health Care och det är Isacsson, Sven-Olof som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,