Alfaomega konsultfirma

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Båstad och Alfaomega konsultfirma är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Alfaomega konsultfirma är ett av dem. Statusen för Alfaomega konsultfirma är att Bolaget är aktivt.

Alfaomega konsultfirma är ett Enskild firma och skapades 1985-12-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där företaget finns i jobbar för att företag som Alfaomega konsultfirma ska trivas.

Alfaomega konsultfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Båstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Översättning och språkbehandling samt teknisk konsultativ verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alfaomega konsultfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Alfaomega konsultfirma och det finns flera företag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Alfaomega konsultfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-365211.

.

De som är på något sätt har med Alfaomega konsultfirma är Gustafsson, Lennart Axel Vilhelm som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Alfaomega konsultfirma har 370918-XXXX som sitt organisationsnummer.