Djurgården Båstad

Skåne län

Information

Djurgården Båstad hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Djurgården Båstad finns. I Båstad så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Djurgården Båstad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Djurgården Båstad har haft sedan 2004-03-04. Djurgården Båstad har funnits sedan och 2004-03-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Djurgården Båstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-71430.

Båstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Djurgården Båstad har idag 400115-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Djurgården Båstad

Djurhållning: Fåruppfödning, försäljning av lamm och ull. Livdjur. Naturvård Linderödssvin: slakt- och livdjur. Naturvård. Bordercollie vallning, valpar Naturvård: stängsling, röjning, stengärden.

I Djurgården Båstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Laila Gudrun Birgitta som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .