Bo Bräutigam Psykologi

Skåne län

Information

Bo Bräutigam Psykologi hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Bo Bräutigam Psykologi finns. I Båstad så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Bo Bräutigam Psykologi tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bo Bräutigam Psykologi har haft sedan 1996-01-01. Bo Bräutigam Psykologi har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bo Bräutigam Psykologi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0454-12925.

Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Bo Bräutigam Psykologi har idag 440906-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bo Bräutigam Psykologi

Fritidspraktik, psykoterapi enligt s.k. Dagmaravtalet. Psykoterapi övrigt. Handledning, undervisning avseende psykologi och psykoterapi. Psykologisk konsultverksamhet.

I Bo Bräutigam Psykologi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bräutigam, Bo Torsten som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .