Storahult Media

Skåne län

Information

450919-XXXX är organisationsnummer för bolaget Storahult Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Storahult Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som Storahult Media finns i.

Storahult Media har varit registrerat sedan 2001-01-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Storahult Media så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

Storahult Media är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för Storahult Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med Storahult Media så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen. Exempelvis tillverkning av hemsidor förbättra engelska versioner av svenska hemsidor. Samt bokutgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Storahult Media och det är Olefeldt, Lars Börje som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,