Franks beg bilar

Skåne län

Information

461116-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Franks beg bilar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Franks beg bilar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som Franks beg bilar finns i.

Franks beg bilar har varit registrerat sedan 1983-02-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Franks beg bilar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Franks beg bilar är och det finns flera verksamheter i Båstad som också är .

Firmatecknare för Franks beg bilar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Franks beg bilar så kan ni göra det på telefon genom 0431-361868 eller genom brev på följande adress:

Handel med begagnade bilar

Det finns olika personer som har en koppling med Franks beg bilar och det är Skoglund, Frank Åke Rune som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,