Edvin Nilssons stbh

Skåne län

Information

470620-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Edvin Nilssons stbh. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edvin Nilssons stbh är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som Edvin Nilssons stbh finns i.

Edvin Nilssons stbh har varit registrerat sedan 1996-01-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Edvin Nilssons stbh så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Edvin Nilssons stbh är och det finns flera verksamheter i Båstad som också är .

Firmatecknare för Edvin Nilssons stbh är följande:

Vill ni komma i kontakt med Edvin Nilssons stbh så kan ni göra det på telefon genom 073-9867283 eller genom brev på följande adress:

Lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Edvin Nilssons stbh och det är Nilsson, Kjell Arne som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,