Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre

Skåne län

Information

Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre är ett företag som finns i Båstad. I Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre finns det lite olika personer som är förknippade och det är Winblad, Gunnel Kristina som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre på telefon 0431-364293.

Förvaltning av fastigheter, värdepapper, handel med bilar, båtar, fastigheter, värdepapper, konsulttjänster inom förpackning (maskiner, material) samt sekreterartjänster och redovisning.

Idag är Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre av bolagstypen Enskild firma.

Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre är ett av många företag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-17 och Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre så är det följande:

Matco System Konsult & Förvaltning i Bjäre har 470905-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.