Medigong - Rehabilitering och Friskvård

Skåne län

Information

490213-XXXX är organisationsnummer för bolaget Medigong - Rehabilitering och Friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medigong - Rehabilitering och Friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som Medigong - Rehabilitering och Friskvård finns i.

Medigong - Rehabilitering och Friskvård har varit registrerat sedan 2005-06-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Medigong - Rehabilitering och Friskvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Medigong - Rehabilitering och Friskvård är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för Medigong - Rehabilitering och Friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Medigong - Rehabilitering och Friskvård så kan ni göra det på telefon genom 0431-369813 eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastik, akupunktur, rörelseträning Qigong och massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Medigong - Rehabilitering och Friskvård och det är Melander, Lisbet Inga-Maj som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,