Grevie Bil & Mekaniska Verkstad

Skåne län

Information

490302-XXXX är organisationsnummer för företaget Grevie Bil & Mekaniska Verkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grevie Bil & Mekaniska Verkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som Grevie Bil & Mekaniska Verkstad finns i.

Grevie Bil & Mekaniska Verkstad har varit registrerat sedan 1975-09-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Grevie Bil & Mekaniska Verkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Grevie Bil & Mekaniska Verkstad är och det finns flera bolag i Båstad som också är .

Firmatecknare för Grevie Bil & Mekaniska Verkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grevie Bil & Mekaniska Verkstad så kan ni göra det på telefon genom 0431-361783 eller genom brev på följande adress:

Reparations- och smidesrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Grevie Bil & Mekaniska Verkstad och det är Andersson, Bo Åke Thomas som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,