Bengt Lundell Konsult

Skåne län

Information

510503-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bengt Lundell Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengt Lundell Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som Bengt Lundell Konsult finns i.

Bengt Lundell Konsult har varit registrerat sedan 1992-01-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengt Lundell Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bengt Lundell Konsult är och det finns flera verksamheter i Båstad som också är .

Firmatecknare för Bengt Lundell Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengt Lundell Konsult så kan ni göra det på telefon genom 046-2110162 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom offentlig verksamhet och trycksaksfram- ställning

Det finns olika personer som har en koppling med Bengt Lundell Konsult och det är Lundell, Bengt Arne Ingvar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,