Rent a Gardener i Båstad

Skåne län

Information

510627-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rent a Gardener i Båstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rent a Gardener i Båstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Båstad som är den kommunen som Rent a Gardener i Båstad finns i.

Rent a Gardener i Båstad har varit registrerat sedan 2007-06-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rent a Gardener i Båstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Rent a Gardener i Båstad är och det finns flera verksamheter i Båstad som också är .

Firmatecknare för Rent a Gardener i Båstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rent a Gardener i Båstad så kan ni göra det på telefon genom 073-0365393 eller genom brev på följande adress:

Trädgårsservice, anläggning, skötsel, försäljning av sten, fröer, sand. Handel med aktier, bilar, maskiner såsom gräsklippare, jordfräs, häcksax, lövsug, grävmaskin, kap och geringssåg, vinkelslip, stenkap, betongblandare, motorsåg, grästrimmer, pickupbil, släpvagn, gödselspridare. Fastighetsskötsel, snickeri- och målningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Rent a Gardener i Båstad och det är Myrgren, Peter Sigvard Andreas som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,