Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning

Skåne län

Information

Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning finns. I Båstad så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning har haft sedan 2001-05-05. Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning har funnits sedan och 2001-05-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-75210.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning har idag 530905-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning

Bokföring och redovisning, förvaltning av fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I Bjärelidens Bokföring & Fastighetsförvaltning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Iwona som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .