Målerikonservering SKALK

Skåne län

Information

Målerikonservering SKALK hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Målerikonservering SKALK finns. I Båstad så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Målerikonservering SKALK tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Målerikonservering SKALK har haft sedan 2006-03-09. Målerikonservering SKALK har funnits sedan och 2006-03-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Målerikonservering SKALK så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-448480.

Båstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Målerikonservering SKALK har idag 540615-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Målerikonservering SKALK

Installation och försäljning av energirelaterade varor och tjänster. Snickeri och reparationer av byggnader. Båtrelaterade arbeten. IT-relaterad, programmering och hårdvara.

I Målerikonservering SKALK så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårtensson Nilsson, Hans Erik Mikael som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .