Västra Karups Kvarn Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Västra Karups Kvarn Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Västra Karups Kvarn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Västra Karups Kvarn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Västra Karups Kvarn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1956-10-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där företaget finns i jobbar för att företag som Västra Karups Kvarn Aktiebolag ska trivas.

Västra Karups Kvarn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Båstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka kvarnrörelse, driva maskinstation samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västra Karups Kvarn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Västra Karups Kvarn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Västra Karups Kvarn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-360717.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Västra Karups Kvarn Aktiebolag är Brunosson, Lars-Göran Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brunosson, Arne Harald som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Bengt Alvar som är född 1933 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln RevisorLR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Västra Karups Kvarn Aktiebolag har 556063-7950 som sitt organisationsnummer.