Lindab AB

Skåne län

Information

556068-2022 är organisationsnummer för företaget Lindab AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindab AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Lindab AB finns i.

Lindab AB har varit registrerat sedan 1959-02-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindab AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Lindab AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lindab AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Lindab AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-85000 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 41, 269 62, Grevie

Bolaget skall själv eller genom annat företag utveckla, producera och försälja produkter till såväl ventilationsbranschen som byggindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga och förvalta fast och lös egendom, värdehandlingar ävensom aktier i rörelsedrivande bolag.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindab AB och det är Brodetsky, David som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Brodetsky, David som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Carl-Gustav Herbert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Clas Micael Pontus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Andersson, Nils-Johan Einar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Råberg, Staffan som är född 1947 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Landén, Staffan Olle Edvin som är född 1963 och har titeln Revisor, Kylebäck, Stefan Hugo som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantMouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantGanestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor