Teknik i Stora Hult AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Teknik i Stora Hult AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Teknik i Stora Hult AB är ett av dem. Statusen för Teknik i Stora Hult AB är att Bolaget är aktivt.

Teknik i Stora Hult AB är ett Aktiebolag och skapades 1960-02-26. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Teknik i Stora Hult AB ska trivas.

Teknik i Stora Hult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Båstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hantverk för hus och hem, handel med material för hantverk på hus och hem och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Teknik i Stora Hult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Teknik i Stora Hult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Teknik i Stora Hult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-452759.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Teknik i Stora Hult AB är Dahl, Nils Åke som är född 1944 och har titeln VD, Dahl, Nils Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Berit Ingegerd som är född 1947 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Ulf Martin Ingvar som är född 1972 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Teknik i Stora Hult AB har 556071-1219 som sitt organisationsnummer.