Pellpac AB

Skåne län

Information

Pellpac AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Pellpac AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pellpac AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Pellpac AB har haft sedan 1994-01-01. Pellpac AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Pellpac AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jägmästareg. 8, 260 93, Torekov men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-364166.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Pellpac AB Privat, ej börsnoterat.

Pellpac AB har idag 556075-9622 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Pellpac AB

Bolagets verksamhet är tävlings- och uppfödningsverksamhet av travhästar samt förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Pellpac AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pellvik, Torsten Anders Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Pellvik, Gerd Gunbritt Irene som är född 1946 och har titeln Suppleant, Weiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .